ABQ Warehouse District

February 14, 2011

Warehouse Adaptive Reuse Precedent 03 :: The Green Building (Windy)

Filed under: Adaptive Reuse Warehouses, Uncategorized — celladdition @ 7:29 pm

The Green Building is located in the NuLu Louisville arts district in Louisville Kentucky.  It is an adaptive reuse of a historic drygoods warehouse. The architects challenge was to deal with the buildings narrowness.  In addition, they repurposed as much wood and other materials as possible for the project.

The Green Building (link to the proposal)

Advertisements

Leave a Comment »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: